Bu gün, 11:31 0 Mətbəx

Pəhrizli Şiriniyyat

Pəhrizli Şiriniyyat
Alma xırtıldayan


Qida və Şərabdan uyğunlaşdırılmışdır


¼ fincan plus 2 xörək qaşığı çox məqsədli un
¼ fincan plus 2 xörək qaşığı (qablaşdırılmış) açıq qəhvəyi şəkər
½ fincan plus 2 xörək qaşığı dənəvər şəkər, bölünür

Çimdik duz

6 xörək qaşığı çox soyuq duzsuz kərə yağı, ½ düymlük (13 mm) zarlara kəsilmiş
1 stəkan doğranmış pecans
½ fincan köhnə yuvarlanan yulaf
2½ funt tart bişmiş alma (təxminən 5 böyük), qabığı soyulmuş, nüvəsi soyulmuş və ¼ düym (6 mm) qalınlığında dilimlənmiş

Vanilli dondurma və ya Çırpılmış krem , xidmət üçün (isteğe bağlı), Fırını 350 ° F (175 ° C) qədər qızdırın və orta vəziyyətdə bir soba rəfini qoyun.

Pəhrizli Şiriniyyat


Qida prosessorunda unu qəhvəyi şəkər, ¼ fincan (50 q) dənəvər şəkər və birləşdirilənə qədər duz ilə döyün. Kərə yağı əlavə edin və qarışıq qaba yeməyə bənzəyincəyə qədər döyün. Qırıntıları bir qaba köçürün və pecans və yulafları qarışdırın. Bir kənara qoyun.
Dayaz 2 litrlik (2 L) çörək qabını səxavətlə yağlayın.



Orta qabda almaları qalan 6 xörək qaşığı dənəvər şəkərlə atın. Alma qarışığını hazırlanmış çörək qabına köçürün və yulaf ləvazimatları ilə örtün. Sobanın ortasında 40-50 dəqiqə və ya almalar deşildikdə və üstü qızarana qədər bişirin. İstəyirsinizsə, vanil dondurma və ya çırpılmış krem ​​ilə isti xidmət edin.



Qeydlər:Saxlama: Alma xırtıldayan qabığı örtülü, otaq temperaturunda 2 günə qədər və ya soyuducuda 5 günə qədər saxlanılacaq. Yenidən qızdırmaq üçün, üstü xırtıldayan və içlik təxminən 15 dəqiqə qızdırılana qədər 350 ° F-də qızdırın. Həm də soyuq və ya otaq temperaturunda təəccüblü dərəcədə dadlıdır.



Dondurucuya uyğun təlimatlar: Bişmiş xırtıldayan 3 aya qədər dondurulmuş, sıx örtülmüş ola bilər. Xidmət vermədən əvvəl, soyuducuda bir gecədə əridin və üstü açıq şəkildə 300 ° F (150 ° C) sobada qızdırılana və üstü xırtıldayana qədər yenidən qızdırın.



Jennifer Segal tərəfindən

R.Daşdəmirova

Şərhlər:
İnformasiya
Guests qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.