Bu gün, 09:31 0 Mətbəx

Kətan sıyığı meyvələrlə

Kətan sıyığı meyvələrlə
Tərkibi:
- Kətan unu və ya üyüdülmüş kətan toxumu — 30 q
- Su — 150 ml
- Alma və ya armud — 100 q
- Çiyələk — 50 q
- Darçın — 1 çay qaşığı (3 q)
- Bal (istəyə görə) — 5 q

Hazırlanması:
Kətan ununu isti su ilə qarışdırın və 5 dəqiqə qatılaşana qədər saxlayın. Almanı və ya armudu doğrayın, bananı dilimləyin və sıyığa əlavə edin. Üzərinə darçın səpin, bal əlavə edin və çiyələklə bəzəyin.

100 q üzrə qida dəyəri:
Zülal — 2.8 q
Yağ — 3.4 q
Karbohidrat — 12.1 q

Reseptlərinizi [email protected] ünvanına göndərin – dadlı sirləriniz Ulusum.az saytında yayımlansın!



R.D / Ulusum.az

Şərhlər:
İnformasiya
Guests qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.