Kətan sıyığı meyvələrlə
Tərkibi:
- Kətan unu və ya üyüdülmüş kətan toxumu — 30 q
- Su — 150 ml
- Alma və ya armud — 100 q
- Çiyələk — 50 q
- Darçın — 1 çay qaşığı (3 q)
- Bal (istəyə görə) — 5 q
Hazırlanması:
Kətan ununu isti su ilə qarışdırın və 5 dəqiqə qatılaşana qədər saxlayın. Almanı və ya armudu doğrayın, bananı dilimləyin və sıyığa əlavə edin. Üzərinə darçın səpin, bal əlavə edin və çiyələklə bəzəyin.
100 q üzrə qida dəyəri:
Zülal — 2.8 q
Yağ — 3.4 q
Karbohidrat — 12.1 q
R.D / Ulusum.az
- Kətan unu və ya üyüdülmüş kətan toxumu — 30 q
- Su — 150 ml
- Alma və ya armud — 100 q
- Çiyələk — 50 q
- Darçın — 1 çay qaşığı (3 q)
- Bal (istəyə görə) — 5 q
Hazırlanması:
Kətan ununu isti su ilə qarışdırın və 5 dəqiqə qatılaşana qədər saxlayın. Almanı və ya armudu doğrayın, bananı dilimləyin və sıyığa əlavə edin. Üzərinə darçın səpin, bal əlavə edin və çiyələklə bəzəyin.
100 q üzrə qida dəyəri:
Zülal — 2.8 q
Yağ — 3.4 q
Karbohidrat — 12.1 q
Reseptlərinizi [email protected] ünvanına göndərin – dadlı sirləriniz Ulusum.az saytında yayımlansın!
R.D / Ulusum.az
Diqqət Çəkənlər
Oxşar xəbərlər:
Şərhlər:
İnformasiya
Guests qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Son xəbərlər
daha çox
Mətbəx
Bu gün, 18:31
Yerkökü və bolqar bibəri ilə teriyaki sousunda toyuq
Mətbəx
Bu gün, 12:30
Bulka Resepti – VİDEO
Mətbəx
Bu gün, 12:00
Toyuq ürəyi və tərəvəzli qarabaşaq yarması
Mətbəx
Bu gün, 09:31
Kətan sıyığı meyvələrlə
Mətbəx
Bu gün, 09:30
Səhər yeməyi reseptləri
Populyar Xəbərlər
Dünyanı Sənət Xilas Edəcək – Rənglərin Qardaşlığı Özbəkistanda - VİDEO
“Tank” ləqəbli Məhəmməd Abbaszadə: Rinqdə iradə və zəfər hekayəsi - VİDEO
“Üç Onillik Rənglər Səfəri” – Erkin Orolun sənət aynasından baxış
Qazağın cücəli yayma xəngəli – Çaylı kəndi - VİDEO
Qazaxda Gənclər Narkomaniyaya Qarşı Maarifləndirilir – Sağlam Gələcək Naminə!
Taşkentdə “Beş Qazan”da doğmalıq dadı – Özbek aşının qardaşlıq süfrəsi
