Bu gün, 09:30
		
		 0
		---
	
	Pendirlə Bişmiş Alma
        Tərkibi:  
- Alma 3-4 ədəd
- Yumşaq, azyağlı (1%) pendir 250 qr
- Bal 2-3 yemək qaşığı
- Sarısı 1 ədəd
- Darçın
Hazırlanma qaydası:
Almaları yuyub, istənilən tərəfdən yüngülcə kəsərək için oyuruq. Bütün ərzaqları bir-birinə qarışdırıb, hazırlanmış qarışığı almaların içinə doldururuq.
Sonra 170°C-də sobada 20 dəqiqə bişiririk. Bişdikdən sonra deserti təxminən 1 saat soyuduruq və üzərinə darçın səpərək servis edirik.
Ulusum.az / K.Rəccəbova
 
  - Alma 3-4 ədəd
- Yumşaq, azyağlı (1%) pendir 250 qr
- Bal 2-3 yemək qaşığı
- Sarısı 1 ədəd
- Darçın
Hazırlanma qaydası:
Almaları yuyub, istənilən tərəfdən yüngülcə kəsərək için oyuruq. Bütün ərzaqları bir-birinə qarışdırıb, hazırlanmış qarışığı almaların içinə doldururuq.
Sonra 170°C-də sobada 20 dəqiqə bişiririk. Bişdikdən sonra deserti təxminən 1 saat soyuduruq və üzərinə darçın səpərək servis edirik.
Ulusum.az / K.Rəccəbova
Diqqət Çəkənlər
      	
  
			Oxşar xəbərlər:
		
		
			Şərhlər:
		
		
		İnformasiya
	
	Guests qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
	
					Son xəbərlər
					daha çox
				
                
				
		Sağlamlıq
		
			 Bu gün, 11:30
			
		
	
	Rus gəncləri TikTok-da populyarlaşan “Molekul” arıqlama həblərindən zərər çəkir
		Mətbəx
		
			 Bu gün, 11:00
			
		
	
	Gürcü Mətbəxindən  Yemək  Resepti  -  Caşuşili   VİDEO
		Sağlamlıq
		
			 Bu gün, 10:08
			
		
	
	Kələmdən Detoks Şorbası ilə Təmizlənmə
		---
		
			 Bu gün, 09:30
			
		
	
	Pendirlə Bişmiş Alma
					Populyar Xəbərlər
				
				
					
		
	
		“Dünyanı Sənət Xilas Edəcək – Rənglərin Qardaşlığı”: Türk Dünyasında Qlobal Sənət Körpüsü
				
		
	
		Harun Çiçi: Saç Üzərində Yaradıcılıq və Emosional Portretlərin Ustası
				
		
	
		Səmərqənd – Registan Meydanı   VİDEO
				
		
	
		Taşkəndin Tarixi İncisi – Baraxon Mədrəsəsi və Çorsu Bazarı   -  VİDEO
				
		
	
		Könül Dəftərim: Şamaxının yaddaşında iz buraxan bir ailə dastanı  -VİDEO
				
		
	
		İlan Dəri Fabrikasının İçərisində: İlan Dərisindən Brendlər   -    VİDEO
				
				
                
			