Ton balığı ilə doldurulmuş yumurtalar
Tərkibi:
- 2 ədəd yumurta
- 1/2 banka öz suyunda ton balığı
- 1 x.q. yunan yoqurtu
- Duz
- İstiot
Hazırlanması:
Yumurtaları bərk qaynadın, soyun və iki yerə bölün. Sarısını çıxarıb çəngəllə əzin, ton balığı və yoqurtla qarışdırın. Duz və istiot əlavə edin. Alınan qarışığı yumurta ağlarının içinə doldurun.
Ulusum.az
- 2 ədəd yumurta
- 1/2 banka öz suyunda ton balığı
- 1 x.q. yunan yoqurtu
- Duz
- İstiot
Hazırlanması:
Yumurtaları bərk qaynadın, soyun və iki yerə bölün. Sarısını çıxarıb çəngəllə əzin, ton balığı və yoqurtla qarışdırın. Duz və istiot əlavə edin. Alınan qarışığı yumurta ağlarının içinə doldurun.
Ulusum.az
Diqqət Çəkənlər
Oxşar xəbərlər:
Şərhlər:
İnformasiya
Guests qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Son xəbərlər
daha çox
Mətbəx
Dünən, 23:14
Sobada bişmiş bibərlər
Mətbəx
Dünən, 23:13
Kələm kotleti
Mətbəx
Dünən, 22:57
Rikottalı və armudlu tost
Mətbəx
Dünən, 22:34
Ton balığı ilə doldurulmuş yumurtalar
Mətbəx
Dünən, 22:22
Lobya Salatı
Mətbəx
Dünən, 22:08
Balqabaqlı Sıyıq
Mətbəx
Dünən, 21:58
İki inqredientli Şokoladlı Mus
Mətbəx
Dünən, 20:40
Yoğurtlu toyuq filesi
Mətbəx
Dünən, 18:30
Tərəvəzli brokkoli krem-supu
Mətbəx
Dünən, 15:40
Evdə Hazırlanan Lavaşda Dönər (Şaurma)
Mətbəx
Dünən, 14:07
Milyonçuların Sevimli Xəzər Salatı
Populyar Xəbərlər
Müasir Sistem Yorğun İnsan Modelini Gücləndirir: Cəmiyyət Susur, Düzən Güclənir
Hazır Yufkadan Ləzzətli Qozlu Paxlava Resepti
"Tibbi İstehsalçıların iş forumu" və 11-ci Türk Tibb Dünyası Qurultayı Ankarada keçiriləcək
Honkonqun Tay Po rayonunda yanğın VİDEO
Yasamalda yaşayış binasında yanğın nəticəsində ölənlər var
Noyabrın 22-si – Azərbaycanın ədliyyə orqanlarının yaradılmasının 107-ci ildönümüdür.
