Dünən, 20:20 0 Mətbəx

Fırında bişmiş batat və kəsmik

Fırında bişmiş batat və kəsmik
Batat — şirin kartofdur. Xarici görünüşcə adi kartofa bənzəyir, amma dadı bir az şirindir. Tərkibində lif, vitaminlər və faydalı karbohidratlar boldur. Sağlam qidalanmada və pəhrizlərdə tez-tez istifadə olunur.

Faydalı məsləhət: Kompleks karbohidratlar və zülalın faydalı və doyurucu birləşməsi.


Tərkibi:

- 1 ədəd batat (təxminən 200 q)
- 100 q kəsmik
- Göyərti
- Duz

Hazırlanması:
Batatı çəngəllə deşin və əvvəlcədən 200°C dərəcədə qızdırılmış sobada 40–50 dəqiqə bişirin və ya qabığında qaynadın.
Ortadan ikiyə bölün, duzlayın, üzərinə kəsmik və doğranmış göyərti əlavə edin.
Faydalı məsləhət: Kompleks karbohidratlar və zülalın faydalı və doyurucu birləşməsi.

Tərkibi:
- 1 ədəd batat (təxminən 200 q)
- 100 q kəsmik
- Göyərti
- Duz

Hazırlanması:
Batatı çəngəllə deşin və əvvəlcədən 200°C dərəcədə qızdırılmış sobada 40–50 dəqiqə bişirin və ya qabığında qaynadın.
Ortadan ikiyə bölün, duzlayın, üzərinə kəsmik və doğranmış göyərti əlavə edin.

Ulusum.az

Şərhlər:
İnformasiya
Guests qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.