Nahar üçün yüngül və doyurucu resept
Tonnalı və gül kələmi ilə makaron – yüngül və balanslı nahar
Tərkibi:
- Durum buğdasından makaron – 80 q (quru halda)
- Öz suyunda konservləşdirilmiş ton balığı – 100 q (suyu süzülmüş)
- Gül kələmi – 200 q
- Təbii yoqurt (2%) – 50 q
- Sarımsaq – 5 q (1 diş)
- Limon suyu – 10 q
- Duz, istiot, quru şüyüd – zövqə görə
- Zeytun yağı – 5 q
Hazırlanması:
Makaronu duzlu suda 8–9 dəqiqə “al dente” bişirin. Süzün, 50 ml suyunu saxlayın. Gül kələmini çiçək formasında ayırın və 5 dəqiqə qaynadın. 3 q yağda sarımsaqla birlikdə 3 dəqiqə qovurun.
Ton balığını çəngəllə əzin, yoqurt və ədviyyatlarla qarışdırın. Makaron, gül kələmi və yoqurtlu sousu birləşdirin.
Yanında istədiyiniz təzə tərəvəzlərlə servis edə bilərsiniz.
100 q üçün qida dəyəri:
- Kalori: 85.1
- Zülal: 7.2 q
- Yağ: 1.7 q
- Karbohidrat: 10.5 q
Reseptlərinizi [email protected] ünvanına göndərin, dadlı sirləriniz saytda yayımlansın!
Ulusum.az
Diqqət Çəkənlər
Oxşar xəbərlər:
Şərhlər:
İnformasiya
Guests qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Son xəbərlər
daha çox
Mətbəx
Bu gün, 12:30
Bulka Resepti – VİDEO
Mətbəx
Bu gün, 12:00
Toyuq ürəyi və tərəvəzli qarabaşaq yarması
Mətbəx
Bu gün, 09:31
Kətan sıyığı meyvələrlə
Mətbəx
Bu gün, 09:30
Səhər yeməyi reseptləri
Mətbəx
Dünən, 19:30
Axşam yeməyi: Midiyalı və avokadolu - Brusketta
Sağlamlıq
Dünən, 17:36
Duz haqqında
Mətbəx
Dünən, 17:30
Lobya, tuna və tərəvəzlərlə salat
Populyar Xəbərlər
Dünyanı Sənət Xilas Edəcək – Rənglərin Qardaşlığı Özbəkistanda - VİDEO
“Tank” ləqəbli Məhəmməd Abbaszadə: Rinqdə iradə və zəfər hekayəsi - VİDEO
“Üç Onillik Rənglər Səfəri” – Erkin Orolun sənət aynasından baxış
Qazağın cücəli yayma xəngəli – Çaylı kəndi - VİDEO
Qazaxda Gənclər Narkomaniyaya Qarşı Maarifləndirilir – Sağlam Gələcək Naminə!
Ağstafada musiqi müəllimi dərs zamanı vəfat edib VİDEO
