Dünən, 12:30 0 Mətbəx

Nahar üçün yüngül və doyurucu resept

Nahar üçün yüngül və doyurucu resept

Tonnalı və gül kələmi ilə makaron – yüngül və balanslı nahar


Tərkibi:
- Durum buğdasından makaron – 80 q (quru halda)
- Öz suyunda konservləşdirilmiş ton balığı – 100 q (suyu süzülmüş)
- Gül kələmi – 200 q
- Təbii yoqurt (2%) – 50 q
- Sarımsaq – 5 q (1 diş)
- Limon suyu – 10 q
- Duz, istiot, quru şüyüd – zövqə görə
- Zeytun yağı – 5 q

Hazırlanması:
Makaronu duzlu suda 8–9 dəqiqə “al dente” bişirin. Süzün, 50 ml suyunu saxlayın. Gül kələmini çiçək formasında ayırın və 5 dəqiqə qaynadın. 3 q yağda sarımsaqla birlikdə 3 dəqiqə qovurun.
Ton balığını çəngəllə əzin, yoqurt və ədviyyatlarla qarışdırın. Makaron, gül kələmi və yoqurtlu sousu birləşdirin.

Yanında istədiyiniz təzə tərəvəzlərlə servis edə bilərsiniz.


100 q üçün qida dəyəri:
- Kalori: 85.1
- Zülal: 7.2 q
- Yağ: 1.7 q
- Karbohidrat: 10.5 q

Reseptlərinizi [email protected] ünvanına göndərin, dadlı sirləriniz saytda yayımlansın!


Ulusum.az

Şərhlər:
İnformasiya
Guests qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.