Dünən, 17:24 0 Mətbəx

Ulusumun Mətbəxində: Pendirli Kokoslu Şirinlik

Ulusumun Mətbəxində:  Pendirli  Kokoslu Şirinlik

DİQQƏT; Şirniyyatı sev, amma ehtiyatla dad – sağlamlıq hər şeydən önəmlidir!



1. Baza:


– 200-250 q peçenye (blenderdən keçirilir)
– 60-70 q əridilmiş yağ
→ Qarışdırılır, formaya preslənir, dondurucuya qoyulur.

Ulusumun Mətbəxində:  Pendirli  Kokoslu Şirinlik


2. Krem:


– 150 q maskarpone
– 150 q labne
– 200 ml duru qaymaq
– 40 q pudra şəkəri
– 40 q kokos
→ Qarışdırılır.
– 150 q ağ şokolad + 1 x.q. kərə yağı (benmari üsulu ilə əridilir)
→ Kremə əlavə olunur, hamarlanana qədər qarışdırılır.


3. Yığım:


– Krem baza üzərinə yayılır.
– Üzərinə kokos səpilir.
– İstəyə görə ağ şokolad-kokos topları ilə bəzədilir.
→ Soyuducuda 4-5 saat (və ya bir gecə) saxlanılır.



Nuş olsun!
Ulusum.az

Şərhlər:
İnformasiya
Guests qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.