Ulusumun Mətbəxində: Pendirli Kokoslu Şirinlik
DİQQƏT; Şirniyyatı sev, amma ehtiyatla dad – sağlamlıq hər şeydən önəmlidir!
1. Baza:
– 200-250 q peçenye (blenderdən keçirilir)
– 60-70 q əridilmiş yağ
→ Qarışdırılır, formaya preslənir, dondurucuya qoyulur.


2. Krem:
– 150 q maskarpone
– 150 q labne
– 200 ml duru qaymaq
– 40 q pudra şəkəri
– 40 q kokos
→ Qarışdırılır.
– 150 q ağ şokolad + 1 x.q. kərə yağı (benmari üsulu ilə əridilir)
→ Kremə əlavə olunur, hamarlanana qədər qarışdırılır.

3. Yığım:
– Krem baza üzərinə yayılır.
– Üzərinə kokos səpilir.
– İstəyə görə ağ şokolad-kokos topları ilə bəzədilir.
→ Soyuducuda 4-5 saat (və ya bir gecə) saxlanılır.

Nuş olsun!
Ulusum.az
Diqqət Çəkənlər
Oxşar xəbərlər:
Şərhlər:
İnformasiya
Guests qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Son xəbərlər
daha çox
Sağlamlıq
Dünən, 14:01
Gizli Aclıq Nədir?
Mətbəx
Dünən, 12:12
Künefe Sevənlər Üçün Fərqli Resept
Populyar Xəbərlər
Müasir Sistem Yorğun İnsan Modelini Gücləndirir: Cəmiyyət Susur, Düzən Güclənir
Daşkənd Beynəlxalq Turizm Sərgisində robot rəqs etdi
Söz yox, niyyət və düşüncə təsir edir
Humus Resepti – Evdə Asan Hazırlanan Sağlam Noxud Əzməsi - VİDEO
Ərzurumun bir qüruru daha…
Honkonqun Tay Po rayonunda yanğın VİDEO
