Qızılbalıq filesindən kotletlər
Qızılbalığın möcüzə reseptlərindən biri: Ləzzət, yüngüllük və fayda bir arada!
Tərkibi:
- Qızılbalıq filesi (göbək hissəsi, sümüksüz) – 400 q
- Soğan – 50 q
- Yumurta – 1 ədəd (50 q)
- Yulaf kəpəyi – 20 q
- Duz, istiot, quru şüyüd – zövqə görə
- Limon suyu – 10 q
- Zeytun yağı – 5 q
Hazırlanması:
Balıq filesi və soğanı blenderdə xırdalayın. Üzərinə yumurta, yulaf kəpəyi, ədviyyatlar və limon suyu əlavə edin. Yaxşıca qarışdırın və 6 ədəd kotlet formasında hazırlayın. Tavada az miqdarda zeytun yağı ilə hər iki üzünü təxminən 4 dəqiqə qızardın.
Tövsiyə:
Axşam yeməyinizə təzə tərəvəzlər əlavə edərək balanslı və ləzzətli nahar əldə edə bilərsiniz.
Qida dəyərləri (100 q):
Kalori – 185.9
Zülal – 22.5 q
Yağ – 8.5 q
Karbohidrat – 3.5 q
Reseptlərinizi [email protected] ünvanına göndərin, dadlı sirləriniz saytda yayımlansın!
Ulusum.az
Diqqət Çəkənlər
Oxşar xəbərlər:
Şərhlər:
İnformasiya
Guests qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Son xəbərlər
daha çox
Mətbəx
Dünən, 19:30
Axşam yeməyi: Midiyalı və avokadolu - Brusketta
Sağlamlıq
Dünən, 17:36
Duz haqqında
Mətbəx
Dünən, 17:30
Lobya, tuna və tərəvəzlərlə salat
Mətbəx
Dünən, 16:30
Yay Salatı - VİDEO
Mətbəx
Dünən, 16:00
Qızılbalıq filesindən kotletlər
Populyar Xəbərlər
Dünyanı Sənət Xilas Edəcək – Rənglərin Qardaşlığı Özbəkistanda - VİDEO
“Tank” ləqəbli Məhəmməd Abbaszadə: Rinqdə iradə və zəfər hekayəsi - VİDEO
“Üç Onillik Rənglər Səfəri” – Erkin Orolun sənət aynasından baxış
Qazağın cücəli yayma xəngəli – Çaylı kəndi - VİDEO
Qazaxda Gənclər Narkomaniyaya Qarşı Maarifləndirilir – Sağlam Gələcək Naminə!
Taşkentdə “Beş Qazan”da doğmalıq dadı – Özbek aşının qardaşlıq süfrəsi
