Ulusumun Mətbəxində: Toyuqlu Makaron
Tərkibi:
- 250 qram makaron
- 2 ədəd toyuq filesi
- 1 paket qaymaq (krema)
- 1 kiçik baş quru soğan
- 1 diş sarımsaq
- Rəndələnmiş kaşar pendiri
- Duz, qara istiot, qırmızı bibər
- 1 xörək qaşığı qatıq
- Limon qabığı rəndəsi
- Cəfəri (maydanoz)
Hazırlanma qaydası:
1. Toyuq filesini duz, istiot və qatıqla yaxşıca qarışdırın.
2. Tavaya bir az yağ əlavə edin, toyuqları hər iki üzü qızarana qədər bişirin, sonra kənara qoyun.
3. Eyni tavada doğranmış soğan, sarımsaq, limon qabığı rəndəsi, kaşar pendiri və qaymağı birlikdə bişirin.
4. Qarışığa bir kepçə makaronun bişdiyi sudan əlavə edin və qarışdıraraq bişirməyə davam edin.
5. Bişmiş və süzülmüş makaronu əlavə edib qarışdırın, üzərinə doğranmış cəfəri səpin.
6. Toyuq ətini dilimləyib makaronun üzərinə düzün, kaşar pendiri ilə bəzəyərək süfrəyə verin.
Nuş olsun!
Ulusum.az
Diqqət Çəkənlər
Oxşar xəbərlər:
Şərhlər:
İnformasiya
Guests qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Son xəbərlər
daha çox
Sağlamlıq
Dünən, 14:01
Gizli Aclıq Nədir?
Mətbəx
Dünən, 12:12
Künefe Sevənlər Üçün Fərqli Resept
Populyar Xəbərlər
Müasir Sistem Yorğun İnsan Modelini Gücləndirir: Cəmiyyət Susur, Düzən Güclənir
Daşkənd Beynəlxalq Turizm Sərgisində robot rəqs etdi
Söz yox, niyyət və düşüncə təsir edir
Humus Resepti – Evdə Asan Hazırlanan Sağlam Noxud Əzməsi - VİDEO
Ərzurumun bir qüruru daha…
Honkonqun Tay Po rayonunda yanğın VİDEO
