Pəhriz üçün peçenye resepti: yeyirik və kilolar azalır

Bu peçenye, şirin yemək istəyənlər və artıq çəki almadan pəhriz saxlayanlar üçün əla bir seçimdir. O, sağlam maddələrdən ibarətdir ki, bu da arıqlamağa və sağlamlığı qorumağa kömək edir. Budur reseptin bir versiyası:
Tərkibi:
1 stəkan yulaf yarması (incə öğüdülmüş)
2 xörək qaşığı badam unundan (və ya hər hansı digər qlütensiz un)
1 yumurta
1 yetişmiş banan
1 xörək qaşığı bal və ya dadına görə steviya
1 çay qaşığı darçın
1/2 çay qaşığı qabartma tozu
Çimdik duz
Hazırlanması:
Fırını 180°C (350°F) qədər qızdırın.
Bir qaba bananı çəngəllə əzib püre halına salın.
Yumurtanı, balı və ya steviyanı, darçını, qabartma tozunu və duzu əlavə edib yaxşıca qarışdırın.
Yulaf yarmasını və badam ununu əlavə edib qarışdırın.
Xəmirdən kiçik peçenyelər hazırlayın (bu, çox böyük olmamaları üçün çəngəllə daha rahatdır).
Onları yağlı kağızla örtülmüş soba təbəqəsinə qoyun və 10-12 dəqiqə, qızılı rəng alana qədər bişirin.
Peçenyeləri soyudun və dadına baxın!
Üstünlükləri:
Yulaf yarması liflə zəngindir, bu da uzun müddət toxluq hissini saxlayır.
Banan şirinliyi artırır, amma şəkər əlavə etməyə ehtiyac qalmır.
Badam unu, adi unla müqayisədə daha az kalorilidir və yüksək miqdarda zülal ehtiva edir.
Bu peçenye, az kalorili və ya qlütensiz pəhriz saxlayanlar üçün uyğundur.
Belə peçenye, dadlı və faydalı bir şirniyyatdır, sağlamlığı qorumağa kömək edir və düzgün şəkildə pəhrizə daxil edildikdə arıqlamağa kömək edir.
Səidə
Tərkibi:
1 stəkan yulaf yarması (incə öğüdülmüş)
2 xörək qaşığı badam unundan (və ya hər hansı digər qlütensiz un)
1 yumurta
1 yetişmiş banan
1 xörək qaşığı bal və ya dadına görə steviya
1 çay qaşığı darçın
1/2 çay qaşığı qabartma tozu
Çimdik duz
Hazırlanması:
Fırını 180°C (350°F) qədər qızdırın.
Bir qaba bananı çəngəllə əzib püre halına salın.
Yumurtanı, balı və ya steviyanı, darçını, qabartma tozunu və duzu əlavə edib yaxşıca qarışdırın.
Yulaf yarmasını və badam ununu əlavə edib qarışdırın.
Xəmirdən kiçik peçenyelər hazırlayın (bu, çox böyük olmamaları üçün çəngəllə daha rahatdır).
Onları yağlı kağızla örtülmüş soba təbəqəsinə qoyun və 10-12 dəqiqə, qızılı rəng alana qədər bişirin.
Peçenyeləri soyudun və dadına baxın!
Üstünlükləri:
Yulaf yarması liflə zəngindir, bu da uzun müddət toxluq hissini saxlayır.
Banan şirinliyi artırır, amma şəkər əlavə etməyə ehtiyac qalmır.
Badam unu, adi unla müqayisədə daha az kalorilidir və yüksək miqdarda zülal ehtiva edir.
Bu peçenye, az kalorili və ya qlütensiz pəhriz saxlayanlar üçün uyğundur.
Belə peçenye, dadlı və faydalı bir şirniyyatdır, sağlamlığı qorumağa kömək edir və düzgün şəkildə pəhrizə daxil edildikdə arıqlamağa kömək edir.
Səidə
Diqqət Çəkənlər
Oxşar xəbərlər:





Şərhlər:
Son xəbərlər
daha çox
Hadisə
Bu gün, 19:00
Myanmada yenidən güclü zəlzələ baş verib
Dünya
Bu gün, 17:00
Ukraynada ümumi hərbi xidmət təklifi
Hadisə
Bu gün, 16:00
Avcılarda Metrobus Qəzası: 21 Yaralı
Dünya
Bu gün, 15:00
Trampdan Putinə yeni zərbə
Türk dünyası / Türkiyə
Bu gün, 14:00
Antalyada mədəniyyətin qlobal rolu müzakirə olundu: Birləşdirici, yoxsa bölücü?
Gündəm
Bu gün, 13:30
Qazaxda icra başçısı vətəndaş müraciətini dinlədi
Maraqlı
Bu gün, 13:00
Misirin qəlbində 3400 illik sirlər
Hadisə
Bu gün, 12:30
Şirvanda 36 yaşlı qadın özünü bıçaqlayıb
Populyar Xəbərlər
ABŞ-da SƏS SALAN AZƏRBAYCANLI - VİDEO
Xaricdə bizi layiqincə tanıdan qadın!
28 il əvvəl, 10 aprel 1997-ci ildə şəhid olan kəşfiyyatçılarımızın anım günü
"Dünyanı Yaxşılardır Gözəlləşdirir" İstanbulda böyük maraqla qarşılandı
Bu gün Beynəlxalq Qaraçı Günüdür
Mərakeşdə “REZA-nın Müasir Odiseiyası” adlı sərgi açılıb