Pəhriz üçün peçenye resepti: yeyirik və kilolar azalır

Bu peçenye, şirin yemək istəyənlər və artıq çəki almadan pəhriz saxlayanlar üçün əla bir seçimdir. O, sağlam maddələrdən ibarətdir ki, bu da arıqlamağa və sağlamlığı qorumağa kömək edir. Budur reseptin bir versiyası:
Tərkibi:
1 stəkan yulaf yarması (incə öğüdülmüş)
2 xörək qaşığı badam unundan (və ya hər hansı digər qlütensiz un)
1 yumurta
1 yetişmiş banan
1 xörək qaşığı bal və ya dadına görə steviya
1 çay qaşığı darçın
1/2 çay qaşığı qabartma tozu
Çimdik duz
Hazırlanması:
Fırını 180°C (350°F) qədər qızdırın.
Bir qaba bananı çəngəllə əzib püre halına salın.
Yumurtanı, balı və ya steviyanı, darçını, qabartma tozunu və duzu əlavə edib yaxşıca qarışdırın.
Yulaf yarmasını və badam ununu əlavə edib qarışdırın.
Xəmirdən kiçik peçenyelər hazırlayın (bu, çox böyük olmamaları üçün çəngəllə daha rahatdır).
Onları yağlı kağızla örtülmüş soba təbəqəsinə qoyun və 10-12 dəqiqə, qızılı rəng alana qədər bişirin.
Peçenyeləri soyudun və dadına baxın!
Üstünlükləri:
Yulaf yarması liflə zəngindir, bu da uzun müddət toxluq hissini saxlayır.
Banan şirinliyi artırır, amma şəkər əlavə etməyə ehtiyac qalmır.
Badam unu, adi unla müqayisədə daha az kalorilidir və yüksək miqdarda zülal ehtiva edir.
Bu peçenye, az kalorili və ya qlütensiz pəhriz saxlayanlar üçün uyğundur.
Belə peçenye, dadlı və faydalı bir şirniyyatdır, sağlamlığı qorumağa kömək edir və düzgün şəkildə pəhrizə daxil edildikdə arıqlamağa kömək edir.
Səidə
Tərkibi:
1 stəkan yulaf yarması (incə öğüdülmüş)
2 xörək qaşığı badam unundan (və ya hər hansı digər qlütensiz un)
1 yumurta
1 yetişmiş banan
1 xörək qaşığı bal və ya dadına görə steviya
1 çay qaşığı darçın
1/2 çay qaşığı qabartma tozu
Çimdik duz
Hazırlanması:
Fırını 180°C (350°F) qədər qızdırın.
Bir qaba bananı çəngəllə əzib püre halına salın.
Yumurtanı, balı və ya steviyanı, darçını, qabartma tozunu və duzu əlavə edib yaxşıca qarışdırın.
Yulaf yarmasını və badam ununu əlavə edib qarışdırın.
Xəmirdən kiçik peçenyelər hazırlayın (bu, çox böyük olmamaları üçün çəngəllə daha rahatdır).
Onları yağlı kağızla örtülmüş soba təbəqəsinə qoyun və 10-12 dəqiqə, qızılı rəng alana qədər bişirin.
Peçenyeləri soyudun və dadına baxın!
Üstünlükləri:
Yulaf yarması liflə zəngindir, bu da uzun müddət toxluq hissini saxlayır.
Banan şirinliyi artırır, amma şəkər əlavə etməyə ehtiyac qalmır.
Badam unu, adi unla müqayisədə daha az kalorilidir və yüksək miqdarda zülal ehtiva edir.
Bu peçenye, az kalorili və ya qlütensiz pəhriz saxlayanlar üçün uyğundur.
Belə peçenye, dadlı və faydalı bir şirniyyatdır, sağlamlığı qorumağa kömək edir və düzgün şəkildə pəhrizə daxil edildikdə arıqlamağa kömək edir.
Səidə
Diqqət Çəkənlər
Oxşar xəbərlər:





Şərhlər:
Son xəbərlər
daha çox
Sağlamlıq
Bu gün, 15:30
Yataq otağındakı 3 gizli təhlükə: Mütəxəssislər xəbərdarlıq etdi, dərhal atın
Dünya
Bu gün, 14:00
Çində dövlət qulluqçularına “xarici izolyasiya” başladı
İqtisadiyyat / Dünya
Bu gün, 13:30
BMW altı ayda mənfəətinin üçdə birini itirdi — satışlar da azalıb
Ədəbi sənət / Mədəniyyət
Bu gün, 12:06
Türk dünyası Levkoşada bir araya gəldi – Azərbaycanlı şairlər beynəlxalq poeziya axşamında - FOTO
Mətbəx
Bu gün, 11:30
Niyə əti suda əritmək olmaz?
Populyar Xəbərlər
"DNK Hospital"-dan açıqlama: Ayaz Məmmədov sağdır, yayılan xəbərlər həqiqəti əks etdirmir
Türk dünyası Levkoşada bir araya gəldi – Azərbaycanlı şairlər beynəlxalq poeziya axşamında - FOTO
Zilviyə – Gəncənin şirin xatirəsi - VİDEO
“Bananı da yumaq lazımdır!” – Ekspert
ABŞ-a "diz çökən Avropa": Trampın “Amerika hər şeydən əvvəl” siyasəti qalib gəlir
Sunami panikası, tıxac və Oprah qalmaqalı – Havay adaları silkələndi