Bu gün, 17:30 0 Mətbəx

Yumşaq və Sağlam Toyuq Bişirmək Üçün Sadə Tövsiyə

Yumşaq və Sağlam Toyuq Bişirmək Üçün Sadə Tövsiyə

Jennifer Segalın üsulu ilə yumşaq və sağlam toyuq bişirin


Sadə, sürətli və faydalı: Duzlu qaynar suda bişən toyuq həm vaxtınıza qənaət edir, həm də orqanizm üçün daha yüngül və sağlam qida sayılır.

Jennifer Segalın metoduna əsasən, yumşaq toyuq hazırlamaq üçün toyuğun sinə əti duzlu qaynar suya əlavə olunur, sonra qazan oddan götürülərək qapağı bağlanır və 15-17 dəqiqə bu şəkildə saxlanılır.

Bu üsul həm vaxta qənaət, həm də bişirilən ərzağın insan orqanizminə faydalarının maksimum qorunmasına kömək edir. Yumşaq, şirəli və sağlam toyuq əldə etmək üçün ideal metoddur.

Ulusum.az

Şərhlər:
İnformasiya
Guests qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.