Yumşaq və Sağlam Toyuq Bişirmək Üçün Sadə Tövsiyə

Jennifer Segalın üsulu ilə yumşaq və sağlam toyuq bişirin
Sadə, sürətli və faydalı: Duzlu qaynar suda bişən toyuq həm vaxtınıza qənaət edir, həm də orqanizm üçün daha yüngül və sağlam qida sayılır.
Jennifer Segalın metoduna əsasən, yumşaq toyuq hazırlamaq üçün toyuğun sinə əti duzlu qaynar suya əlavə olunur, sonra qazan oddan götürülərək qapağı bağlanır və 15-17 dəqiqə bu şəkildə saxlanılır.
Bu üsul həm vaxta qənaət, həm də bişirilən ərzağın insan orqanizminə faydalarının maksimum qorunmasına kömək edir. Yumşaq, şirəli və sağlam toyuq əldə etmək üçün ideal metoddur.
Ulusum.az
Diqqət Çəkənlər
Oxşar xəbərlər:





Şərhlər:
İnformasiya
Guests qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Son xəbərlər
daha çox
Mətbəx
Bu gün, 17:30
Yumşaq və Sağlam Toyuq Bişirmək Üçün Sadə Tövsiyə
Populyar Xəbərlər
Ağstafada Xalq şairi Həmid Abbasın 90 illik yubileyi qeyd olunub
Baş ağrısının təxminən 250 növü var
Gəncədə güclü yanğın VİDEO
Almaniyada yeni seçilmiş merə silahlı hücum – Vəziyyəti kritikdir
Gədəbəydə qətl hadisəsi ilə bağlı istintaq başa çatdı
Dietoloq Maks Goulend: “Artıq lif qəbulu sağlamlığa zərər verə bilər”