Yumşaq və Sağlam Toyuq Bişirmək Üçün Sadə Tövsiyə
Jennifer Segalın üsulu ilə yumşaq və sağlam toyuq bişirin
Sadə, sürətli və faydalı: Duzlu qaynar suda bişən toyuq həm vaxtınıza qənaət edir, həm də orqanizm üçün daha yüngül və sağlam qida sayılır.
Jennifer Segalın metoduna əsasən, yumşaq toyuq hazırlamaq üçün toyuğun sinə əti duzlu qaynar suya əlavə olunur, sonra qazan oddan götürülərək qapağı bağlanır və 15-17 dəqiqə bu şəkildə saxlanılır.
Bu üsul həm vaxta qənaət, həm də bişirilən ərzağın insan orqanizminə faydalarının maksimum qorunmasına kömək edir. Yumşaq, şirəli və sağlam toyuq əldə etmək üçün ideal metoddur.
Daha maraqlı və praktik reseptlər üçün Ulusum.az‑ı izləməyi unutmayın!
Sizin də sınanmış, ləzzətli mətbəx reseptləriniz varsa, adınızla birlikdə bizə göndərin – yayımlayaq!
Reseptlərinizi və mətbəx sirrlərinizi info@ulusum.az ünvanına göndərərək Ulusum.az‑ın resept rubrikasında yer ala bilərsiniz.
Dad paylaşdıqca gözəldir! 🍽️
Ulusum.az
Diqqət Çəkənlər
Oxşar xəbərlər:
Şərhlər:
İnformasiya
Guests qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Son xəbərlər
daha çox
Sağlamlıq
Dünən, 14:01
Gizli Aclıq Nədir?
Mətbəx
Dünən, 12:12
Künefe Sevənlər Üçün Fərqli Resept
Populyar Xəbərlər
Müasir Sistem Yorğun İnsan Modelini Gücləndirir: Cəmiyyət Susur, Düzən Güclənir
Daşkənd Beynəlxalq Turizm Sərgisində robot rəqs etdi
Söz yox, niyyət və düşüncə təsir edir
"Tibbi İstehsalçıların iş forumu" və 11-ci Türk Tibb Dünyası Qurultayı Ankarada keçiriləcək
Humus Resepti – Evdə Asan Hazırlanan Sağlam Noxud Əzməsi - VİDEO
Ərzurumun bir qüruru daha…
