Gürzə

Ərzaqlar:
500 q qiymə (quzu və ya mal əti)
2 ədəd soğan
2 stəkan un
1 stəkan su
1 yumurta
1 xörək qaşığı ərinmiş kərə yağı
Duz, istiot
Hazırlanması:
1. Un, yumurta, su və duzu qarışdıraraq elastik xəmir yoğurun, üzərini örtüb 20 dəq dincəldin.
2. Soğanı xırda doğrayın, qiymə ilə qarışdırın, duz və istiot əlavə edin.
3. Xəmirdən nazik yuxa açın, kiçik dairələr kəsin.
4. Hər dairənin içinə qiymə qoyub gürzə formasında bükün.
5. Qaynar duzlu suda bişirin (təxminən 7–10 dəq).
6. Süfrəyə sirkə-sarımsaq sousu ilə verilir.
Nuş olsun hamıya!
R.Daşdəmirova
Ulusum.az
500 q qiymə (quzu və ya mal əti)
2 ədəd soğan
2 stəkan un
1 stəkan su
1 yumurta
1 xörək qaşığı ərinmiş kərə yağı
Duz, istiot
Hazırlanması:
1. Un, yumurta, su və duzu qarışdıraraq elastik xəmir yoğurun, üzərini örtüb 20 dəq dincəldin.
2. Soğanı xırda doğrayın, qiymə ilə qarışdırın, duz və istiot əlavə edin.
3. Xəmirdən nazik yuxa açın, kiçik dairələr kəsin.
4. Hər dairənin içinə qiymə qoyub gürzə formasında bükün.
5. Qaynar duzlu suda bişirin (təxminən 7–10 dəq).
6. Süfrəyə sirkə-sarımsaq sousu ilə verilir.
Nuş olsun hamıya!
R.Daşdəmirova
Ulusum.az
Diqqət Çəkənlər
Oxşar xəbərlər:





Şərhlər:
Son xəbərlər
daha çox
Mətbəx
Bu gün, 10:00
Şokolad resepti
Dünya
Bu gün, 09:47
Honq Konqda Uçuşlar Dayandırıldı: “Fırtınalar Kralı” Raqasa Çinə və Vyetnama Təsir Edir
Cəmiyyət
Bu gün, 09:31
Paşinyanı Ağrı Dağı ilə bağlı nə təəccübləndirdi?
Populyar Xəbərlər
Kəmalə Rəcəbovanın mətbəxindən – Duzlu Balıq Dolması Ərzaqlar
Aysun və Ülvidən yeni duet: “Üzgun” – duyğusal ifa dinləyicilərlə görüşdü
Nikol Paşinyan yenidən hakim partiyanın sədri seçilib
Uzman Dr. İftixar Qurbanovdan valideynlərə vacib xəbərdarlıq!
Loqoped Jalə Bənnayeva: “Səs pozuntusu logopedin daha yaxın dostudur”
İtaliyada 1,1 Milyon İnsan Altsheymer Xəstəliyindən Əziyyət Çəkir