Gürzə
Ərzaqlar:
500 q qiymə (quzu və ya mal əti)
2 ədəd soğan
2 stəkan un
1 stəkan su
1 yumurta
1 xörək qaşığı ərinmiş kərə yağı
Duz, istiot
Hazırlanması:
1. Un, yumurta, su və duzu qarışdıraraq elastik xəmir yoğurun, üzərini örtüb 20 dəq dincəldin.
2. Soğanı xırda doğrayın, qiymə ilə qarışdırın, duz və istiot əlavə edin.
3. Xəmirdən nazik yuxa açın, kiçik dairələr kəsin.
4. Hər dairənin içinə qiymə qoyub gürzə formasında bükün.
5. Qaynar duzlu suda bişirin (təxminən 7–10 dəq).
6. Süfrəyə sirkə-sarımsaq sousu ilə verilir.
Nuş olsun hamıya!
R.Daşdəmirova
Ulusum.az
500 q qiymə (quzu və ya mal əti)
2 ədəd soğan
2 stəkan un
1 stəkan su
1 yumurta
1 xörək qaşığı ərinmiş kərə yağı
Duz, istiot
Hazırlanması:
1. Un, yumurta, su və duzu qarışdıraraq elastik xəmir yoğurun, üzərini örtüb 20 dəq dincəldin.
2. Soğanı xırda doğrayın, qiymə ilə qarışdırın, duz və istiot əlavə edin.
3. Xəmirdən nazik yuxa açın, kiçik dairələr kəsin.
4. Hər dairənin içinə qiymə qoyub gürzə formasında bükün.
5. Qaynar duzlu suda bişirin (təxminən 7–10 dəq).
6. Süfrəyə sirkə-sarımsaq sousu ilə verilir.
Nuş olsun hamıya!
R.Daşdəmirova
Ulusum.az
Diqqət Çəkənlər
Oxşar xəbərlər:
Şərhlər:
İnformasiya
Guests qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Son xəbərlər
daha çox
Populyar Xəbərlər
Göyçay – Nar Bayramı: Milli Dəyərlərin və Zəhmətin Təntənəsi - VİDEO
Yunus Oğuz: “8 Noyabr yalnız Azərbaycanın deyil, bütün türk dünyasının Zəfər Günüdür”
Masturbasiya: Zərərli, yoxsa Faydalı? – Androloq Azər Mirzəyev
Şair-qiraətçi Müşfiqə Baləddin "Atam nə vaxt gələcək?"... VİDEO
Mətbuat Şurası Prezident İlham Əliyevə təbrik məktubu ünvanladı
8 Noyabr — Zəfər Günüdür!
