Keks xəmirinin elastikliyi üçün - Əsas Şərtlər

Keks xəmirinin elastik alınması üçün əsas şərtlər

Yumurta və şəkəri 5 dəqiqə çalın, unu spatula ilə yavaş qarışdırın ki, keks xəmirinin elastikliyi qorunsun.
Bişirmə və bükmə qaydası
Xəmir nazik yayılıb 12-15 dəqiqə bişirilməlidir. Sobadan çıxan kimi rulet kimi bükülməlidir. Soyuyanda krem və əlavələrlə yenidən rulet halında bükün.
Əsas məsləhətlər
Çatlamanın qarşısını almaq üçün xəmirə isti su və ya limon suyu əlavə edin.

Fərqlilik üçün kakao qatın, üzərini pudra şəkəri və şokolad sousu ilə bəzəyin.
R.İkramlı
Ulusum.az
Diqqət Çəkənlər
Oxşar xəbərlər:





Şərhlər:
Son xəbərlər
daha çox
Dünya
Bu gün, 09:30
Avstriya NATO-ya qoşulmaq niyyətində deyil
İdman
Dünən, 19:30
Azərbaycanın cüdo millisi Gürcüstanı məğlub edib
Maraqlı
Dünən, 18:30
Nifrət şərhləri ilə necə mübarizə aparmalı?
Dünya
Dünən, 17:30
Ərdoğan Ukrayna üzrə vasitəçilik rolunu vurğuladı
Populyar Xəbərlər