Keks xəmirinin elastikliyi üçün - Əsas Şərtlər

Keks xəmirinin elastik alınması üçün əsas şərtlər

Yumurta və şəkəri 5 dəqiqə çalın, unu spatula ilə yavaş qarışdırın ki, keks xəmirinin elastikliyi qorunsun.
Bişirmə və bükmə qaydası
Xəmir nazik yayılıb 12-15 dəqiqə bişirilməlidir. Sobadan çıxan kimi rulet kimi bükülməlidir. Soyuyanda krem və əlavələrlə yenidən rulet halında bükün.
Əsas məsləhətlər
Çatlamanın qarşısını almaq üçün xəmirə isti su və ya limon suyu əlavə edin.

Fərqlilik üçün kakao qatın, üzərini pudra şəkəri və şokolad sousu ilə bəzəyin.
R.İkramlı
Ulusum.az
Diqqət Çəkənlər
Oxşar xəbərlər:





Şərhlər:
Son xəbərlər
daha çox
Gündəm
Bu gün, 18:58
Bəylər Eyyubov vəzifəsindən azad edildi
Siyasət
Bu gün, 17:41
Azərbaycan səfiri Rusiya XİN-ə çağırılıb
Cəmiyyət
Bu gün, 16:08
Qohumla evliliyə YOX! – Sabahdan qanun qüvvəyə minir
Hadisə
Bu gün, 16:00
Ağdamda Mina Partladı – Polis əməkdaşı yaralandı
Populyar Xəbərlər
Fərqliliyi ilə dünyanı fəth edən qadın – Diandra Forrestin albinizm hekayəsi - FOTO
BDU-nun "Məzun Günü" — Elm, Qürur və Gələcəyə Doğru Addım
Tramp Xameneini ölümdən qurtardığını deyir
Rusiya ilə Mədəni İnteqrasiya Dayandırıldı – Bütün Tədbirlər Ləğv Edildi
Tramp İranın dördüncü nüvə obyektinə sahib ola biləcəyini istisna etmədi
12 Günlük Müharibə Bitdi? Tramp İsrail və İranı Barışdırdı?