Keks xəmirinin elastikliyi üçün - Əsas Şərtlər
Keks xəmirinin elastik alınması üçün əsas şərtlər

Yumurta və şəkəri 5 dəqiqə çalın, unu spatula ilə yavaş qarışdırın ki, keks xəmirinin elastikliyi qorunsun.
Bişirmə və bükmə qaydası
Xəmir nazik yayılıb 12-15 dəqiqə bişirilməlidir. Sobadan çıxan kimi rulet kimi bükülməlidir. Soyuyanda krem və əlavələrlə yenidən rulet halında bükün.
Əsas məsləhətlər
Çatlamanın qarşısını almaq üçün xəmirə isti su və ya limon suyu əlavə edin.

Fərqlilik üçün kakao qatın, üzərini pudra şəkəri və şokolad sousu ilə bəzəyin.
R.İkramlı
Ulusum.az
Diqqət Çəkənlər
Oxşar xəbərlər:
Şərhlər:
İnformasiya
Guests qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Son xəbərlər
daha çox
Sağlamlıq
Dünən, 16:33
Kəskin çəki dayanması nə ilə bağlıdır?
Sağlamlıq
Dünən, 10:00
Toyuq korluğu və ya retinitis pigmentoza
Mətbəx
Dünən, 20:56
Kokoslu Topçular – Şirinliyin ən ləzzətli halı
Mətbəx
23-10-2025, 09:30
Kokoslu Topçular – Şirinliyin ən ləzzətli halı
Mətbəx
22-10-2025, 12:27
Qarışıq Turşu Resepti
Mətbəx
22-10-2025, 12:00
Qarabaşaq sevirsiniz?
Mətbəx
22-10-2025, 10:30
Mərci Kiftəsi Resepti
Populyar Xəbərlər
“Üç Onillik Rənglər Səfəri” – Erkin Arolun sənət aynasından baxış
Rənglərin Qardaşlığı Daşkənddə Birləşdi – Ulusum.az Sənətin Diplomatiyasını Yaradır
Şah-i Zinda – “Yaşayan Şah”ın Əbədi Abidəsi
Göz rəngini dəyişmək gələcəkdə ciddi fəsadlara yol aça bilər VİDEO
Göz problemləri vaxtında aşkarlanmasa, gec ola bilər - Göz Sağlamlığı Gecikməni Bağışlamır
Kəskin çəki dayanması nə ilə bağlıdır?
