Bu gün, 12:30 0 Mətbəx

Keks xəmirinin elastikliyi üçün - Əsas Şərtlər

Keks xəmirinin elastikliyi üçün - Əsas Şərtlər

Keks xəmirinin elastik alınması üçün əsas şərtlər



Keks xəmirinin elastikliyi üçün - Əsas Şərtlər

Yumurta və şəkəri 5 dəqiqə çalın, unu spatula ilə yavaş qarışdırın ki, keks xəmirinin elastikliyi qorunsun.

Bişirmə və bükmə qaydası

Xəmir nazik yayılıb 12-15 dəqiqə bişirilməlidir. Sobadan çıxan kimi rulet kimi bükülməlidir. Soyuyanda krem və əlavələrlə yenidən rulet halında bükün.

Əsas məsləhətlər

Çatlamanın qarşısını almaq üçün xəmirə isti su və ya limon suyu əlavə edin.



Fərqlilik üçün kakao qatın, üzərini pudra şəkəri və şokolad sousu ilə bəzəyin.

R.İkramlı
Ulusum.az

Şərhlər:
Adınız:
E-Mail:
Bu kod:
yenilə, əgər kod görünmürsə
Bura daxil edin: