Bu gün, 12:27 0 Mətbəx

Qarışıq Turşu Resepti

Qarışıq Turşu Resepti

Qarışıq Turşu Resepti —Dadlı və bol vitaminli payız resepti! Payızın Ən Rəngli Dadı!



Ulusum.az



Payızın bol məhsullu mövsümündə süfrələrimizin əvəzolunmazı olan qarışıq turşu həm rəngi, həm dadı, həm də tərkibi ilə seçilir.

Bu reseptdə gül kələmi, qırmızı və ağ kələm, xiyar, pomidor, kök, çuğundur, heyva, limon və müxtəlif göyərtilər bir araya gəlir.

Marinadın turş-meyxoş dadı tərəvəzlərlə mükəmməl harmoniya yaradır.

Vitamin və minerallarla zəngin bu qarışıq həm dadlı qəlyanaltı, həm də qış süfrələrinin əsl bəzəyidir.

Turşunu sərin yerdə bir neçə gün saxladıqdan sonra nuş edə bilərsiniz.

Reseptinizi bizimlə bölüşmək istəyirsiniz? [email protected] ünvanına yazın!
Dad paylaşdıqca gözəldir!





R.Daşdəmirova

Şərhlər:
İnformasiya
Guests qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.