Keks - Sadə - Miksersiz

Tərkibi
- Yumurta – 4 ədəd
- Şəkər tozu – 1 stəkan
- Qatıq – 1 stəkan
- Duru yağ – 1 stəkan
- Un – 2 stəkan
- Qabartma tozu – 1 paket
- Vanil – 1 paket
Hazırlanması:
1. Yumurtaları şəkərlə çəngəl və ya tel çırpıcı ilə yaxşıca qarışdırın.
2. Üzərinə qatıq və duru yağı əlavə edib qarışdırın.
3. Vanil və qabartma tozunu unla birlikdə qarışığa əlavə edin və topaq qalmayana qədər qarışdırın.
4. Hazır xəmiri yağlanmış keks qabına tökün.
5. Əvvəlcədən qızdırılmış 170°C sobada 30–40 dəqiqə bişirin (diş çöpü ilə yoxlayın).
R.Daşdəmirova
Ulusum.az
- Yumurta – 4 ədəd
- Şəkər tozu – 1 stəkan
- Qatıq – 1 stəkan
- Duru yağ – 1 stəkan
- Un – 2 stəkan
- Qabartma tozu – 1 paket
- Vanil – 1 paket
Hazırlanması:
1. Yumurtaları şəkərlə çəngəl və ya tel çırpıcı ilə yaxşıca qarışdırın.
2. Üzərinə qatıq və duru yağı əlavə edib qarışdırın.
3. Vanil və qabartma tozunu unla birlikdə qarışığa əlavə edin və topaq qalmayana qədər qarışdırın.
4. Hazır xəmiri yağlanmış keks qabına tökün.
5. Əvvəlcədən qızdırılmış 170°C sobada 30–40 dəqiqə bişirin (diş çöpü ilə yoxlayın).
R.Daşdəmirova
Ulusum.az
Diqqət Çəkənlər
Oxşar xəbərlər:



Şərhlər:
İnformasiya
Guests qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Son xəbərlər
daha çox
Mətbəx
Dünən, 20:36
Qiymə ətin istifadə qaydası və saxlanması
Sağlamlıq
Dünən, 17:30
Nəcisdə qan bağırsaq xərçəngi riski
Populyar Xəbərlər
Polifenol Nedir? Polifenol Faydaları Polifenollarla Zəngin Qidalar
BUZOVNADA NƏLƏRLƏ QARŞILAŞDIQ? — Tarix, Ruh və Dinə Bağlılıq Məkanı VİDEO
Aygün Kazımova Gəncədə konsert verəcək VİDEO
Ulusumun Mətbəxində: Gürzə Ləzzəti
Almaniyada yeni seçilmiş merə silahlı hücum – Vəziyyəti kritikdir
Ağstafada Xalq şairi Həmid Abbasın 90 illik yubileyi qeyd olunub