Bu marinad ilə toyuq inanılmaz ləzzətli alınır

Toyuq ətinin nə qədər yumşaq və dadlı olacağı, hazırlanan marinadın keyfiyyətindən asılıdır. Bu yazıda, yalnız 30-60 dəqiqə ərzində əti inanılmaz dərəcədə yumşaq edəcək iki mükəmməl marinad resepti təqdim edirik: ananas və kəfirdən hazırlanmış marinadlar.
Ananas Marinadı
Bu marinadın sirri, ananasda olan bromelain adlı xüsusi maddədədir. Bromelain, zülalları parçalamaq xüsusiyyətinə malikdir və bu, əti bir neçə dəqiqə ərzində çox yumşaq edir. Ananasın təravətli şirəsi ilə əti isladın və təxminən bir saat ərzində marinadlanmasına imkan verin. Nəticə sizi heyran edəcək!
Kefir Marinadı
Kefir marinadı, ətə həm yumşaqlıq, həm də möhtəşəm ləzzət qatır. Kefirin turşuluğu, ətin liflərini parçalayaraq onu daha yumşaq və şirəli edir. Bu marinadın hazırlanması çox sadədir:
500 ml kefiri bir qaba tökün.
Üstünə 1 çay qaşığı duz və istəyə görə qara bibər, sarımsaq və ya digər ədviyyatlar əlavə edin.
Ət parçalalarını marinadın içərisinə qoyun və yaxşıca qarışdırın.
Əti ən azı 30 dəqiqə, ideal olaraq 1 saat boyunca marinadlayın.
Kefir, ətin hər tərəfini əhatə edəcək şəkildə onu yumşaldır və eyni zamanda əlavə ədviyyatlar ətə xüsusi dad verir. Nəticədə, sulu və yumşaq toyuq əti əldə edəcəksiniz!
Ananas Marinadı
Bu marinadın sirri, ananasda olan bromelain adlı xüsusi maddədədir. Bromelain, zülalları parçalamaq xüsusiyyətinə malikdir və bu, əti bir neçə dəqiqə ərzində çox yumşaq edir. Ananasın təravətli şirəsi ilə əti isladın və təxminən bir saat ərzində marinadlanmasına imkan verin. Nəticə sizi heyran edəcək!
Kefir Marinadı
Kefir marinadı, ətə həm yumşaqlıq, həm də möhtəşəm ləzzət qatır. Kefirin turşuluğu, ətin liflərini parçalayaraq onu daha yumşaq və şirəli edir. Bu marinadın hazırlanması çox sadədir:
500 ml kefiri bir qaba tökün.
Üstünə 1 çay qaşığı duz və istəyə görə qara bibər, sarımsaq və ya digər ədviyyatlar əlavə edin.
Ət parçalalarını marinadın içərisinə qoyun və yaxşıca qarışdırın.
Əti ən azı 30 dəqiqə, ideal olaraq 1 saat boyunca marinadlayın.
Kefir, ətin hər tərəfini əhatə edəcək şəkildə onu yumşaldır və eyni zamanda əlavə ədviyyatlar ətə xüsusi dad verir. Nəticədə, sulu və yumşaq toyuq əti əldə edəcəksiniz!
Diqqət Çəkənlər
Oxşar xəbərlər:





Şərhlər:
Son xəbərlər
daha çox
Dünya
Dünən, 21:00
Cey Di Vens Çarli Kirki həqiqi dost adlandırdı
Sağlamlıq
Dünən, 17:00
"Portağal qabığı" effektindən qurtulmaq olar?
Maraqlı
Dünən, 16:12
Hansı yeməyin qoxusu kişiləri cəlb edir?
Maraqlı
Dünən, 16:00
Qadınların ailə qurmağa mane olan əsas səhvi
Populyar Xəbərlər
“Könül Dəftərim” sənədli filminin möhtəşəm təqdimat mərasimi keçirildi - FOTO - VİDEO
Bakıda “Qala Əncir Festivalı” keçiriləcək
Yasamalda söküntü: Xıdır Mustafayev və Xaqan Dadaşov küçələrində evlər plana salındı
“Könül Dəftərim” – sözün, yaddaşın və milli kimliyin aynası
Səhnənin əbədi ulduzu – Səyavuş Aslanın doğum günüdür - FOTO
“Yaşıl içki” ilə incə qal: sadə resept, böyük nəticə