Təkcə qəhvə deyil, heyva da: Miqreni nələr tətikləyir?
Həkim Dmitri Bıstrov miqren zamanı bəzi tərəvəzlər, meyvələr və giləmeyvələrdən çox istifadə etməmək lazımdır. Ağrılar, tərkibində tanin olan və dartıcı (büzücü) dadı ilə seçilən məhsullar səbəbindən güclənir.
Taninlər qırmızı lobya, balqabaqda mövcuddur. Həmçinin, onlar nar, üzüm, itburnu, nar və böyürtkəndə də var.
Daha "gizli" mənbələr də mövcuddur — məsələn, alma, armud və heyva.
Özünü bu nəticələrdən qorumaq üçün miqren hücumları zamanı bu məhsullardan istifadəni çoxaltmamaq tövsiyə edilir. Bu qayda yalnız təzə meyvələrə deyil, həm də onların şirələrinə aiddir — gündə 3 stəkandan çox içilməməlidir, Life.ru ilə danışan mənbə xəbərdarlıq edib.
Taninlər qırmızı lobya, balqabaqda mövcuddur. Həmçinin, onlar nar, üzüm, itburnu, nar və böyürtkəndə də var.
Daha "gizli" mənbələr də mövcuddur — məsələn, alma, armud və heyva.
Özünü bu nəticələrdən qorumaq üçün miqren hücumları zamanı bu məhsullardan istifadəni çoxaltmamaq tövsiyə edilir. Bu qayda yalnız təzə meyvələrə deyil, həm də onların şirələrinə aiddir — gündə 3 stəkandan çox içilməməlidir, Life.ru ilə danışan mənbə xəbərdarlıq edib.
Diqqət Çəkənlər
Oxşar xəbərlər:
Şərhlər:
İnformasiya
Guests qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Son xəbərlər
daha çox
Sağlamlıq
Dünən, 18:30
Kərə yağını necə təzə saxlamaq olar?
Sağlamlıq
Dünən, 14:30
Əti necə dondurmalıyıq?
Sağlamlıq
Dünən, 11:44
Psixologiya – doğru insan seçiminin açarıdır
