Dadlı və Doyurucu Qəlyanaltı: Avokado-Kəsmik Pasteti

vdə tez və sağlam qəlyanaltı hazırlamaq istəyirsinizsə, bu avokado və kəsmik ilə hazırlanan dadlı pastet tam sizlikdir! Təzə, krem kimi yumşaq və vitaminlərlə zəngin bu qarışıq həm doyurucu, həm də çox faydalıdır. İndi birlikdə necə hazırlamağı öyrənək.
Bir qabda yetişmiş, yumşaq avokadonun içinə çəngəl ilə əzərək krem halına gətirin. Üzərinə 100 qram az yağlı kəsmik (və ya yumşaq qaymaqlı pendir) əlavə edin. Bir qaşıq təzə sıxılmış limon suyu tökün — bu, təravət qatacaq və qarışığın rəngini yaşıl saxlayacaq. Təzə keşniş və ya cəfərinin 2-3 budağını incə doğrayın, bir kiçik diş sarımsağı isə presdən keçirin. Bütün bu maddələri bir qabda güclü hərəkətlərlə yaxşıca qarışdırın.
Dadı tamamlamaq üçün dəniz duzu və təzə üyüdülmüş qara bibər əlavə edin. Əgər biraz da acılıq istəyirsinizsə, bir çimdik üyüdülmüş zirə də əlavə edə bilərsiniz.
Hazırladığınız pasteti dərhal qızardılmış tam taxıllı çörəyin və ya xırtıldayan çörəyin üzərinə sürtün. Üzərini turp dilimi və ya mikroyaşıl budaqları ilə bəzəyərək təqdim edin. Nəfis, təzə və çox sağlam qəlyanaltınız hazırdır!
Qalanını hava keçirməyən qabda saxlayın və soyuducuda 24 saat ərzində təravətini qoruyacaq.
Ulusum.az
Bir qabda yetişmiş, yumşaq avokadonun içinə çəngəl ilə əzərək krem halına gətirin. Üzərinə 100 qram az yağlı kəsmik (və ya yumşaq qaymaqlı pendir) əlavə edin. Bir qaşıq təzə sıxılmış limon suyu tökün — bu, təravət qatacaq və qarışığın rəngini yaşıl saxlayacaq. Təzə keşniş və ya cəfərinin 2-3 budağını incə doğrayın, bir kiçik diş sarımsağı isə presdən keçirin. Bütün bu maddələri bir qabda güclü hərəkətlərlə yaxşıca qarışdırın.
Dadı tamamlamaq üçün dəniz duzu və təzə üyüdülmüş qara bibər əlavə edin. Əgər biraz da acılıq istəyirsinizsə, bir çimdik üyüdülmüş zirə də əlavə edə bilərsiniz.
Hazırladığınız pasteti dərhal qızardılmış tam taxıllı çörəyin və ya xırtıldayan çörəyin üzərinə sürtün. Üzərini turp dilimi və ya mikroyaşıl budaqları ilə bəzəyərək təqdim edin. Nəfis, təzə və çox sağlam qəlyanaltınız hazırdır!
Qalanını hava keçirməyən qabda saxlayın və soyuducuda 24 saat ərzində təravətini qoruyacaq.
Ulusum.az
Diqqət Çəkənlər
Oxşar xəbərlər:
Şərhlər:
İnformasiya
Guests qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Son xəbərlər
daha çox
Mətbəx
Dünən, 20:36
Qiymə ətin istifadə qaydası və saxlanması
Sağlamlıq
Dünən, 17:30
Nəcisdə qan bağırsaq xərçəngi riski
Populyar Xəbərlər
Polifenol Nedir? Polifenol Faydaları Polifenollarla Zəngin Qidalar
BUZOVNADA NƏLƏRLƏ QARŞILAŞDIQ? — Tarix, Ruh və Dinə Bağlılıq Məkanı VİDEO
Aygün Kazımova Gəncədə konsert verəcək VİDEO
Ulusumun Mətbəxində: Gürzə Ləzzəti
Almaniyada yeni seçilmiş merə silahlı hücum – Vəziyyəti kritikdir
Ağstafada Xalq şairi Həmid Abbasın 90 illik yubileyi qeyd olunub