Zoğal Mürəbbəsi — Təbiətin Şirin Sirri
Zoğal, həm dadı, həm də faydası ilə mətbəximizin sevilən ləzzətlərindən biridir. Zoğal mürəbbəsi isə soyuq günlərdə süfrənizə təbiətin canlandırıcı enerjisini gətirir. Ev şəraitində asanlıqla hazırlaya biləcəyiniz bu mürəbbə həm sulu, həm də daha qatı dadı ilə hər kəsin xoşuna gələcək.
Resept:
İlk öncə 1 kq zoğalı yaxşıca yuyub, saplaqlarını təmizləyin. Qazana 2 stəkan su əlavə edib qaynadın, sonra zoğalları töküb 5 dəqiqə bişirin. Üzərinə 1 kq şəkər tozu əlavə edib, qarışdıraraq orta odda bişirməyə davam edin. Qaynayarkən üzərində yaranan köpükləri toplayın. Mürəbbə qatılaşmağa yaxın 1 çay qaşığı limon duzu əlavə edin. Hazır olduqda isti halda steril bankalara tökün və ağzını möhkəm bağlayın. Sulu mürəbbə istəyirsinizsə, tez götürün!
Ulusum.az
Resept:
İlk öncə 1 kq zoğalı yaxşıca yuyub, saplaqlarını təmizləyin. Qazana 2 stəkan su əlavə edib qaynadın, sonra zoğalları töküb 5 dəqiqə bişirin. Üzərinə 1 kq şəkər tozu əlavə edib, qarışdıraraq orta odda bişirməyə davam edin. Qaynayarkən üzərində yaranan köpükləri toplayın. Mürəbbə qatılaşmağa yaxın 1 çay qaşığı limon duzu əlavə edin. Hazır olduqda isti halda steril bankalara tökün və ağzını möhkəm bağlayın. Sulu mürəbbə istəyirsinizsə, tez götürün!
Ulusum.az
Diqqət Çəkənlər
Oxşar xəbərlər:
Şərhlər:
İnformasiya
Guests qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Son xəbərlər
daha çox
Mətbəx
Bu gün, 09:30
Çin alimləri əti əvəzləyə bilən göbələk icad ediblər
Populyar Xəbərlər
Xaçmazda “Şanlı Zəfər Tariximiz” adlı anım tədbiri keçirilib
Erzurumda Asayiş Tədbirləri Gücləndirildi: Polis Rəhbərliyi Gecə-Gündüz Sahədə
Söz yox, niyyət və düşüncə təsir edir
Ege İSPİRDER İzmirdə Rəsmi Açılışını Etdi
Qaradağda dəhşətli yanğın: 4 nəfər həyatını itirdi - 4 nəfər öldü VİDEO
Ağstafa RİH başçısı Seymur Orucov tanınmış şair Qurban Həmid oğlu ilə görüşüb
