Bu gün, 18:00 0 Mətbəx

Onu Təəccübləndir: Steyki Necə Düzgün Qızartmalı? - FOTO

Onu Təəccübləndir: Steyki Necə Düzgün Qızartmalı? - FOTO
Əgər sevdiyin kişini (və ya qonağını) mətbəxdə öz bacarığınla heyrətləndirmək istəyirsənsə, mükəmməl bişmiş ət steyki əla seçimdir. Sadə görünən bu yeməyin sirri detallardadır – temperatur, ətin keyfiyyəti və düzgün bişirmə texnikası.

Qısa məsləhətlər – “onun” dadını damağında qoyacaq steyk üçün:

Onu Təəccübləndir: Steyki Necə Düzgün Qızartmalı? - FOTO


🥩 Əti otaq temperaturuna gətir – soyuq ət tavada bərabər bişmir.
🔥 Tava yaxşıca qızmalıdır – steykin üzəri “qızarmış qabıq” almalıdır.
🧂 Duz və istiot kifayətdir – ətin dadını öldürmək olmaz.
⏱️ Hər tərəfi 2-3 dəqiqə bişir – istədiyin dərəcəyə uyğun tənzimlə.
🧈 Sonda yağ, sarımsaq və rozmarinlə aromat ver – əsl restoran effekti!
⏳ Bişəndən sonra steyki 5-7 dəqiqə dincə qoy – şirəsi içində qalacaq.



✍️"Ulusum".az

Şərhlər:
Adınız:
E-Mail:
Bu kod:
yenilə, əgər kod görünmürsə
Bura daxil edin: