Ən sümüksüz balıqlar hansılardır?

Sümüksüz balıqlar, yüngül və çox vaxt şirəli ətə malik olmaları ilə məşhurdur, buna görə də yemək üçün geniş istifadə olunur. Aşağıda ən çox alınan sümüksüz balıqlardan bəziləri verilmişdir:
Ton balığı (Tuna): Ton balığı, sümüksüz balıqlar arasında ən çox istehlak edilənlərdəndir. Yüksək qida dəyəri və dadı ilə məşhurdur və həm təzə, həm də konservləşdirilmiş formada geniş yayılmışdır.
Qızılbalıq (Salmon): Qızılbalıq da sümüksüz balıqlar arasında populyar olan bir növdür. Bu balıq, yağlı əti və sağlam omeqa-3 yağ turşuları ilə tanınır. Qızılbalıq həm də çox geniş istehlak olunur və müxtəlif yeməklərdə istifadə edilir.
Mərgülək balığı (Mahi Mahi): Mahi Mahi balığı, tropik suların sümüksüz balığı olaraq, qızarmış və ya qovurulmuş şəkildə yemək üçün istifadə edilir. Dadı yüngül və ətinin teksturu olduqca yaxşıdır.
Skumbriya (Mackerel): Skumbriya balığı, tərkibindəki yüksək omeqa-3 yağ turşuları ilə tanınır və balıq yeməklərinin populyar tərkib hissəsidir.
Skat balığı (Ray Fish): Skatlar, sümüksüz skeletə sahib olan balıqlardır və müxtəlif restoranlarda yemək üçün geniş istifadə olunur. Çox vaxt ətləri və yumşaq teksturları ilə məşhurdur.
Eltun Məmmədov
Ton balığı (Tuna): Ton balığı, sümüksüz balıqlar arasında ən çox istehlak edilənlərdəndir. Yüksək qida dəyəri və dadı ilə məşhurdur və həm təzə, həm də konservləşdirilmiş formada geniş yayılmışdır.
Qızılbalıq (Salmon): Qızılbalıq da sümüksüz balıqlar arasında populyar olan bir növdür. Bu balıq, yağlı əti və sağlam omeqa-3 yağ turşuları ilə tanınır. Qızılbalıq həm də çox geniş istehlak olunur və müxtəlif yeməklərdə istifadə edilir.
Mərgülək balığı (Mahi Mahi): Mahi Mahi balığı, tropik suların sümüksüz balığı olaraq, qızarmış və ya qovurulmuş şəkildə yemək üçün istifadə edilir. Dadı yüngül və ətinin teksturu olduqca yaxşıdır.
Skumbriya (Mackerel): Skumbriya balığı, tərkibindəki yüksək omeqa-3 yağ turşuları ilə tanınır və balıq yeməklərinin populyar tərkib hissəsidir.
Skat balığı (Ray Fish): Skatlar, sümüksüz skeletə sahib olan balıqlardır və müxtəlif restoranlarda yemək üçün geniş istifadə olunur. Çox vaxt ətləri və yumşaq teksturları ilə məşhurdur.
Eltun Məmmədov
Diqqət Çəkənlər
Oxşar xəbərlər:





Şərhlər:
Son xəbərlər
daha çox
Dünya
Bu gün, 15:30
Fidan: “Suriyada yaxın saatlarda atəşkəs gözlənilir”
Dünya
Bu gün, 15:00
Aİ Ukraynaya 2028–2034-cü illər üçün 100 milyard avroluq dəstək paketi təklif edir
Dünya
Bu gün, 14:00
Mark Zuckerberg 8 milyard dollarlıq iddia ilə üzləşib
Sağlamlıq
Bu gün, 12:00
Stress ürəyə, yaddaşa və həzmə necə zərbə vurur?
Populyar Xəbərlər
Bakıda motosiklet sürücüsünün təhlükəli hərəkəti - VİDEO
Kabaçok — mətbəxin yaşıl incisi: xama ilə bişmiş ləzzət - VİDEO
Qərbin silahları Rusiyanın planlarını pozur – Ukrayna sərhəddə üstünlük qazanır
Süfrənin ulduzu olacaq: Bu kısır reseptinə hamı heyran qalacaq - VİDEO
Milli mətbuatın 150 illiyinə töhfə: BDU və İİTKM-dən “İctimaiyyətlə əlaqələrin əsasları” təqdim edildi
Tanınmış jurnalistlə vida: Gülbəniz Arif qızı dünyasını dəyişdi